Palet18 Menu

Logo Palet18 voor print
expressieschilderen volgens de methode Arno Stern
Palet18, Schildersessie workshop
Palet18, Introductie
Palet18, Expressieschilderen
Palet18, Het Atelier
Palet18, Materiaal
Arno Stern
Principes van Arno Stern
Palet18, De begeleiding
Palet18, Tarieven en openingstijden
Palet18, Contact
zondag 16 juni 2024
Palet18, Schildersessie als workshop

 

“In het atelier is niks opgelegd, is niks onmogelijk en wordt niets veroordeeld.”

Nancy

Schildersessie workshop als uitje

Vanwege de achterliggende principes is expressieschilderen ook ideaal als workshop (max. 8 personen). In overleg ontwikkelen we een schildersessie op maat en is het ook mogelijk dit te combineren met een lunch, borrel of etentje. Speciale wensen en suggesties zijn altijd welkom.

Het is geschikt als:

  • Ongedwongen bezigheid met vrienden of vriendinnen, of als uitje om iets te vieren.
  • warming-up voor een veranderingstraject: stap eens uit je hoofd en maak je creativiteit los, ga met elkaar en je werk om zonder oordeel, met als resultaat een open frisse blik.
  • kick-off voor een brainstorm sessie: stap een keer buiten de formele bedrijfsstructuur met zijn vaste (denk)patronen en ontdek je verbeeldingskracht tijdens het creatieve proces, waardoor er nieuwe ideeën en creatieve gedachten vrijkomen.
  • onderdeel van een strategievorming:  geef je denkkader een creatieve impuls door inspiratie uit jezelf te putten en een keer niet bezig te zijn met opdrachten, targets, deadlines en evaluaties.
  • break tijdens een vergadering: af en toe met iets anders bezig zijn zonder kritiek te uiten en competitie te ervaren, levert een gezonde ontspanning op. Met de kwast de routine te lijf gaan betekent een welkome onderbreking!

Deze workshop kan ook gecombineerd worden met kickboksen. Een gekke combinatie? Zeker! Maar iedereen heeft ooit als kind gestoeid, en iedereen heeft ooit getekend, maar vaak doen we het in ons serieuze volwassen leven niet meer. Ga volledig ‘out of the boks’, parkeer je hoofd en krijg nieuwe inzichten door bezig te zijn met je handen en je lijf.

Meer lezen »
ruimteaandeovertoom.com/workshop-middagje-uit-je-hoofd

 

Palet18Voor actuele informatie over schildersessies, workshops, tijden en tarieven, kijk op ruimteaandeovertoom.com/schilderen-palet18
ruimteaandeovertoom.com/workshop-middagje-uit-je-hoofd