Palet18 Menu

Logo Palet18 voor print
expressieschilderen volgens de methode Arno Stern
Palet18, het materiaal
Palet18, Introductie
Palet18, Expressieschilderen
Palet18, Het Atelier
Palet18, Materiaal
Arno Stern
Principes van Arno Stern
Palet18, De begeleiding
Palet18, Tarieven en openingstijden
Palet18, Contact
vrijdag 19 juli 2024
Palet18, het materiaal

 

“Sinds de kleuterschool schilder ik niet meer, maar ik krijg direct zin om te schilderen als ik die zonnige kleuren op een rij zie.”

Eva

Het materiaal

De schildersmaterialen zoals papier, verf en penselen zijn bij de kosten van een sessie inbegrepen.

Gouacheverf

In Palet18 schilder je met een vast kleurenpalet van 18 tinten Lascaux Resonance® gouacheverf. Hiermee mogen ook mengkleuren worden gemaakt. Deze verf is niet alleen non-toxic en prettig in het gebruik, maar ook nog eens goed voor de gezondheid!

Deze verf op waterbasis bevat namelijk essentiële oliën en pigmenten die door een bepaald proces resonantiepatronen (hogefrequentiegolven) bevatten die positief zijn voor het menselijk energieveld. Het gebruik verhoogt de productiviteit en het concentratievermogen en vermindert de symptomen van vermoeidheid.

Distilled water Distilled water after Resonance energising

In de laatste decennia hebben wetenschappers aangetoond dat water informatie bevat. Zo ook het water in deze verf. Zij hebben methoden ontwikkeld waarbij ze deze informatie zichtbaar kunnen maken. Ze concludeerden dat hoe levendiger en gezonder het water is, hoe duidelijker zichtbaar de structuur van het waterkristal is.

Papier

Je schildert op wit 120-grams papier met standaardformaat 50x70 cm, maar je kunt je schilderij steeds uitbreiden door er nieuwe bladen aan te hangen.

Penselen

Bij iedere kleur behoren twee kleine en één grote penseel, gemaakt van haar van marters uit Siberië. Er mag ook met de vingers of een paletmes worden geverfd.

Meer lezen:

 

Palet18Voor actuele informatie over schildersessies, workshops, tijden en tarieven, kijk op ruimteaandeovertoom.com/schilderen-palet18